Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag er det lørdag og jeg har hatt vakt på jobb. Det var en ganske travel dag, men jeg fikk likevel gjort ganske mye. Det er alltid en deilig følelse når en rekker over en hel liste av ting en trenger å gjøre. Jeg tenkte kanskje jeg skulle få tid til å lese litt, men resten av dagen har også gått i ett, så da får det bli lesedag i morgen.

Jeg tenkte å lese bøkene til Auður Ava Ólafsdóttir som jeg ikke har lest. Jeg har lest Arr og Frøken Island, så det betyr at jeg har igjen Regn i november, Stiklingen, Dyreliv og Svaner blir ikke skilt. Jeg likte så godt de to jeg har lest at jeg virkelig har lyst til å lese resten. Har du lest noe av henne?

Smakebiten er fra Regn i november:

Regn i novemberDet beste ved jobben – noe jeg ikke nøler med å gjøre kundene mine oppmerksomme på – er at jeg leverer alt på døren hjemme hos dem, jeg kjører ut korrekturleste artikler, essays og oversettelser som om alt er thailandsk nudelsalat og vårruller. Det kan godt være at det er gammeldags, men det virker, folk vil gjerne kjenne på papiret og ha en ørliten stund ansikt til ansikt med et fremmed menneske som i noen tilfeller har skuet inn i dypet av deres sjeleliv.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter