Tags

, , ,

Riktig god jul og velkommen til nye smakebiter!

Jeg vet ikke om det er noen som tenker på smakebiter i dag, men jeg legger ut et innlegg bare i tilfelle. Så kan du være med hvis du har lyst. Vi er avgårde på Østlandet og feirer jul, så dette innlegget har jeg skrevet tidligere. Men vi kommer hjem allerede på tisdag, så jeg kommer også til å legge ut et innlegg på nyttårsaften, i tilfelle du tenker på blogging da.

Jeg har lest litt julehefter før jul. Blant annet heftet Juleroser 2022 hvor Herborg Kråkevik er redaktør. Det er en samling dikt, sanger og korte historier samlet av henne. Historien du skal få smakebit fra heter «Lyden av noe fint» og er skrevet av Britt Karin Larsen:

Vi må lytte, sier bestemor.
Vi står i snøværet på trappa, helt stille, men jeg hører ingenting. Og bestemor, som hører dårlige ellers, kan hun høre en lyd som kommer så langt borte fra? Det er jula 1952, den første jula uten bestefar, som døde i en ulykke den sommeren. Det lukter ribbe og jeg er sulten, men jula kan ikke begynne før kirkeklokkene har ringt.

En smakebit på søndag

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter