Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har jeg en lat dag der jeg ikke gjør noe som helst. Jeg satte meg ned og så på TikTok etter frokost, og det er skikkelig farlig. Det går alt for mye tid når jeg først begynner å se på videoer. Så etter at jeg har skrevet dette tror jeg at jeg må lese litt. På jobb har en av bibliotekarene kjøpt inn en mengde manga og utfordret meg til å lese noen av dem. Jeg har alltid likt tegneserier, men fikk det ikke til med disse som leses motsatt vei av det vi er vant til. Men etter et par stykker var jeg bitt av basillen. Så nå har jeg lest en hel haug. Jeg tok med hjem en serie fra jobb på torsdag, så jeg håpet å få lest dem ut i helgen.

Jeg leser jo også selvfølgelig «normale» bøker. Ganske mye krim og thrillere, men også romaner. Men boken jeg har smakebit fra i dag er en krim som dukket opp i postkassen min. Lucinda Riley gikk dessverre bort alt for tidlig, og etter hennes død er det gitt ut to bøker basert på manuskript hun hadde skrevet. Den ene av dem er Mordene på Fleat House (Morden i Fleat House på svensk). Den skal jeg begynne på så snart jeg er ferdig med Brennende jenter. Det er også boken du får smakebit fra i dag:

I prologen står det:

Mordene på Fleat HouseSkikkelsen lukket døren omhyggelig etter seg og tente lyset. Den inngrodde, tette eimen av tenåring var ikke til å ta feil av – en blanding av uvaskede sokker, svette og hormoner i vilt opprør hadde i årenes løp gjennomsyret alle kriker og kroker i Fleat House.
Lukten utløste smertefulle minner, og skikkelsen grøsset litt og holdt på å snuble over en haug med undertøy som lå skjødesløst henslengt på gulvet. Så grep den de to hvite pillene som ble lagt frem på nattbordet til gutten hver kveld, og erstattet dem med to andre som var helt like, før den slukket lyset igjen og forlot rommet.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter