Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

God påske! Vi har ikke helt begynt på påskeferien, men barnebarnet vårt er her så den tradisjonelle påskefeiringen har begynt. Han er alltid her i begynnelsen av påskeferien, resten av tiden tilbringer vi sammen med svigermor. Jeg er som du sikkert forstår glad i tradisjoner. En annen påsketradisjon jeg har er kryssord. Det og krimbøker selvfølgelig. Men jeg leser ikke bare krimbøker i påsken.

Dette året har jeg tenkt å lese de to bøkene i Earthseed og trilogien Xenogenesis av Octavia E. Butler. Jeg liker veldig godt Pattenmaster serien av den samme forfatteren og vil lese flere av bøkene hennes. Det burde være mer enn nok bøker, tenker jeg. I dag får du smakebit fra Dawn, som er den første boken i Xenogenesis.

DawnAlive!
Still alive.
Alive … again.
Awakening was hard as always. The ultimate disappointment. It was a struggle to take in enough air to drive off nightmare sensations of aspyxiation. Lilith Iyapo lay gasping, shaking with the force of her efford. Her hearth beat too fast, too loud. She curled around it, fetal, helpless. Circulation began to return to her arms and legs in flurries of minute, exquisite pains.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter