Tags

, , ,

En smakebit på søndag God søndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne helgen har vi møtehelg i kirken. Gruppen som heter Misjonsbefalingen, og som jeg har reist litt med i det siste er nå i den kirken jeg hører til. Det betyr at det er utrolig mye som skal gjøres. Men samtidig er det veldig hyggelig. Akkurat nå har jeg en stille formiddag for meg selv, men om ikke så lenge skal jeg i kirken for å spise lunsj. Det er mannen min som står for all maten hele helgen, så han dro tidlig avgårde. Det er deilig med sånne formiddager for seg selv!

For en stund siden nevnte jeg at jeg gjerne vil ha hjelp med smakebitene. Hvis det er noen som kan tenke seg å ta en søndag av og til, kan dere gjerne sende mail til meg på astridterese(a)gmail.com. Det hadde vært godt å ha noen å spørre om det var nødvendig.

I dag har jeg smakebiter fra en bok som heter The Hills av Matias Faldbakken. Det er en stund siden jeg leste den, men den har fine smakebiter.

The HillsHun ser ut som en utskeielse forkledd som askese.

Nesten umerkelig nikker hun hodet bakover. Hva heter et nikk som går bakover?

Kaffe og bilisme har på en litt uopplagt måte samme proporsjoner … Uansett hvilke ringvirkninger kaffeproduksjon og bilisme har, er det vanskelig å forestille seg tilværelsen vår uten disse to, gjerne i kombinasjon, helst om morgenen

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter