Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag, i dag finner du smakebitene hos Flukten fra virkeligheten.

Det er en stille søndag. Vi skal jo helst ikke besøke noen og kirken er stengt. Så da blir det lesing og serier på TV. Vi har to episoder igjen på Queen’s gambit som vi må se i dag og så har jeg lånt hjem en stor bunke med tegneserier fra biblioteket, så jeg skal se om jeg kan få lest noen av dem. Men så vil jeg også selvfølgelig finne tid til å lese noen smakebiter.

Boken jeg leser akkurat nå, er En datter er en datter av Mary Westmacott. (Det vil si den norske versjonen av A daughter’s a daughter av Agatha Christie – hun skriver under pseudonymet Mary Westmacott). Jeg har funnet fire av bøkene hun skrev under dette pseudonymet og sliter litt med å finne de siste to, men det skal nok bli en løsning til slutt. Om ikke annet så er de sikkert mulig å finne på engelsk til Kindle. Til nå har jeg lånt dem på biblioteket.

Den første smakebiten er fra før boken begynner og den andre fra begynnelsen:

En datter er en datter… en sønn er en sønn til han får seg en viv –
Mens en datter er en datter sitt hele lange liv …

Så mange underlige følelser fylte hennes sinn. Lille Sarah, barnet hennes, var nå reist fra henne for første gang, og selv om det bare var for tre uker, visste hun at hun kom til å savne henne forferdelig.