Tags

, , ,

2021Godt Nytt År! og velkommen til nye smakebiter!

Det er et nytt leseår og jeg tenker på hvilke lesemål jeg skal ha dette året. Jeg prøver å ikke lage for mange, for da ender jeg opp med ikke å klare noen av dem. Men mengden jeg vil lese bruker jeg alltid utfordre meg selv på. De siste årene har jeg satt 200 bøker som mål på Goodreads, men fordi jeg har lest forbi 200 noen år så prøver jeg meg nå med 250. Jeg håper det vil gå greit. Jeg vil også prøve å lese ferdig bøkene til Agatha Christie. I fjor klarte jeg å lese 63 av dem. Så det skal gå greit å lese ferdig de siste, det vil si hvis jeg klarer å finne dem alle. Det har blitt stadig litt vanskeligere. Jeg har også mål på e-bøker og lydbøker. Men det er mest for å utfordre meg selv på å bruke flere medier.

Jeg prøver å lese ferdig bøker jeg har begynt på i 2020 og av en eller annen grunn ikke lest ferdig. Akkurat nå holder jeg på med Fantasy: The best of the year 2006 som jeg har lånt som e-bok på biblioteket. Jeg har fornyet den fryktelig mange ganger og nå er det virkelig på tide jeg leser den ferdig. Smakebitene er fra en historie som heter «The Gist Hunter» av Matthew Hughes. (En ukjent forfatter for meg).

FantasyWhen confronted by the unpredictability of existence, I have a tendency to wax philosophical. It is not a universally appreciated component of my complex nature.
«It is unsettling,» I said to my integrator, «to have one’s most fundamental assumptions overthrown in a trice, to find that what one has always known to be true is simply not true at all.»

… but at that moment normal circumstances had leapt from the window and taken flight to parts unknown.

Smakebit på søndag

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter