Tags

, , ,

Fjerde søndag i adventGod adventssøndag og velkommen til nye smakebiter!

Denne lørdagen har vi byttet de siste julegavene. Sønnen min var her og ga oss noen og vi ga ham. Barnebarnet mitt er også her og kom med en hel haug gaver. Vi reiser til svigermor på tirsdag, så alt som må ordnes må gjøres i dag eller på mandag. Det er rart, men uansett hvor mye jeg planlegger viser det seg alltid at det er mer å gjøre rett før jul. Mannen min byttet kne på tirsdag, og nå kommer han ikke inn i dressbuksen sin, så i dag måtte vi også få kjøpt en ny. Kneet er bare hovent, det vil jo bli som normalt igjen, men det tar noen dager.

Jeg leser fremdeles Agatha Christies bøker. Jeg er kommet til nummer 46 av 102. I tillegg har hun skrevet dikt og skuespill. Seks av bøkene er romaner og i tillegg har hun skrevet en selvbiografi. Men det aller meste er selvfølgelig krim. Av og til må jeg likevel lese noe annet og i dag dro jeg frem Spøkelsenes by av Victoria (V.E.) Schwab. Jeg likte så godt trilogien Shades of magic av henne. Så det blir interessant å lese en som er oversatt. Det er ikke alltid det er like bra.

Smakebiten kommer fra begynnelsen:

Spøkelsenes byMange tror at spøkelser bare viser seg om natten, eller på halloween, når verden er mørk og veggene som skiller oss er tynne. Men sannheten er at spøkelser finnes overalt. Ved brødhyllen i matbutikken, i hagen til bestemoren din, på forsetet i bussen.
At du ikke kan se dem, betyr ikke at de ikke finnes.
Smakebit på søndag

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter