Tags

, ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Beklager så mye at jeg er sent ute! Det er høstferie her og vi har barnebarnet på besøk. Så det er nok grunnen til at jeg helt glemte av at jeg var ansvarlig for smakebitene i dag.

Jeg leser fremdeles Agatha Christie. Jeg har kommet et stykke ned på listen nå. For eksempel er jeg ferdig med bøkene om Tommy og Tuppence Beresford. Jeg visste ikke en gang at de var detektiver hos Christie før jeg fikk en kommentar om det på Instagram. Det var gøy å lese noe annet enn Marple og Poirot. Boken jeg leser nå; Doktoren mister en pasient er en Poirot bok.

Smakebiten er fra begynnelsen:

Doktoren mister en pasientIfølge Kipling er desmerdyrets valgspråk: «Gå og finn ut». Hvis Caroline noensinne skal velge seg et våpenskjold, vil jeg ubetinget foreslå et steilende desmerdyr.

Jeg undret meg over hva et desmerdyr er. På Wikipedia står det at det er et norsk navn brukt om Snikekattfamilien. En gruppe mår- og kattelignende rovpattedyr som i all vesentlighet holder til i Europa, Afrika og Asia.

binturong

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter