Tags

, , ,

Smakebit på søndag

God søndag! Velkommen til nye smakebiter.

Hei, idag er det Vidar (mannen) som har smakebiten. Astrid Terese er noen dager på sykehuset etter en planlagt operasjon og er straks tilbake igjen. Derfor har jeg valgt meg en krimbok som jeg likte veldig godt. Jeg leser alltid krim på senga før jeg sovner så det er noen sider med krim som blir lest hvert år. Boka Gutten som elsket rådyr  av Samuel Bjørk holdt meg våken lenger enn vanlig for jeg bare MÅTTE vite hvem som var morderen

Munch kjente et lite stikk av dårlig samvittighet, der han stakk sigaretten i munnen og kastet et blikk inn gjennom vinduet. Ferie. Fra alt som var og hadde vært. Herregud, det var få han unnet en pause mer enn Mia, men det fikk ikke hjelpe, han trengte henne nå. En sak for Mia. Han hadde tenkt det i det samme han hadde fått sett bildene fra åstedet

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter