Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag! I dag finner du smakebitene hos Flukten fra virkeligheten

I dag er en fin og stille dag. Vi ser Tour de France og jeg hekler litt bokmerker, men ellers gjør jeg ingenting. For tiden fokuserer jeg på Agatha Christies bøker og bestiller utgaver jeg ikke har hørt om før gjennom biblioteket. En av mine Instagram-venner fortalte meg om bøkene om Tommy og Tuppence. (Skrevet av Agatha Christie) De var helt ukjente for meg, så nå vil jeg lese dem.

På lørdag hadde vi en runde på de lokale bruktbutikkene og jeg fant to av bøkene jeg leter etter. Men jeg fant også Ole Brumm sitatbok av A.A. Milne, og hva er mer perfekt enn den til å hente smakebiter fra!

Ole Brumm«Hei Tussi!», sa Ru.
Tussi nikket dystert til ham:
«Det begynner nok snart å regne,» sa han. «Bare se!»

***

«Det snør, det snør, tiddeli bom -»
«Tiddeli hva for noe?» spurte Nøff.
«Bom,» sa Brumm. «Det er der for at sangen skal bli god å synge.
Det er det det gjør, tiddeli bom -»
«Jeg synes nettopp du sa snør?»
«Ja, men det var før.»
«Før tiddelibommet?»
«Det var et annet tiddelibom det, Nøff,» sa Brumm.
Nå synte han det begynte å gå litt i surr.

***

Brumm så på de to forlabbene sine. Han visste at den ene var den høyre, og han visste at hvis han bare kunne finne ut hvilken som var den høyre, så var den andre den venstre. Men han kunne aldri huske hvordan han skulle begynne.