Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag er det tirsdag og jeg er så flink at jeg lager ferdig smakebitinnlegget i god tid. Til helgen er det August 2020 Reverse Readathon på Goodreads, noe som betyr at det er lesemaraton lørdag og søndag, og jeg tenkte å være med. (Her er sign-up siden) Men et «reversed readathon» betyr at maratonen begynner på kvelden i motsetning til et vanlig lesemaraton der en ofte begynner om morgenen. Problemet er jo at dette maratonen er styrt fra USA. Og selv om tidspunktene passer veldig godt for dem: Friday, August 7th at 8 PM EST to Saturday, August 8th at 8 PM EST. Så gjør tidsforskjellen at jeg må starte klokken 2 om natten. Det gjør jeg ikke altså. Jeg skal starte når jeg står opp på morgenen og lese det jeg orker. Men det er altså grunnen til at jeg skriver innlegget allerede nå. (Det neste vanlige Dewey’s 24 hour read-a-thron starter 24 oktober)

Jeg laget meg en haug med bøker jeg hadde lyst til å lese i sommer, men jeg har ikke kommet halvveis i haugen engang. Istedenfor har jeg lest mange andre bøker. Men nå drar jeg snart og besøker svigermor og da tenkte jeg å ta med og lese En som deg av Marc Levy. Jeg mener jeg også så den på en svensk Instagram-konto. Så kanskje den er gitt ut på svensk og? Den ser ut som en perfekt sommerbok.

En som degSmakebiten er fra begynnelsen:

Deepak hadde to religioner – hinduisme og diskresjon. I alle de trettini årene han hadde vært heisfører i den snobbete bygården på Fifth Avenue, hadde han aldri kommet med en eneste liten opplysning om når arbeidsgiverne hans kom og gikk, særlig ikke til deres nærmeste.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter