Tags

, ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Beklager at jeg er sent ute i dag. Det er sommerferie og sommermodus og jeg glemte meg rett og slett av! (Det synes jeg selv var godt gjort!)

Jeg leser stort sett tegneserier for tiden. Jeg har lånt endel fra biblioteket og akkurat nå er jeg i gang med Batman Eternal. En serie på tre skikkelig tykke tegneserier. Men om kvelden leser jeg som alltid krim, og du skal få smakebit fra en jeg likte virkelig godt. Den heter Lysningen og er den tredje boken om drapsetterforsker Tracy Crosswhite av amerikanske Robert Dugoni. Den serien anbefales.

Smakebiten beskriver en karakter jeg ofte misliker i krimbøker og i TV-serier. Ser du ham for deg?

LysningenI retten var Berkshire lett å mislike, med sine dyre italienske dresser, duskemokasiner og ufordragelige opptreden. Han slet ut aktorer og dommere med taktikker fra begge sider av grensen mellom uetisk og drittsekkaktig, men han var enda mer beryktet for sine bombastiske haranger mot urettferdighet og fordommer.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter