Tags

, ,

Smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har vært en nydelig dag. Mannen min har tatt fatt på en hekk som har vært altfor høy og som derfor har tatt mye av lyset. Det var fantastisk å få den en hel halvmeter kortere. Jeg prøvde å sole meg litt men det bråkte sånn at jeg etterhvert måtte komme meg innendørs. Jeg følte det gikk helt rundt i hodet. Men da fikk jeg vasket og ryddet litt, så nå kan jeg ta helg. Jeg har ingen planer for søndag, så jeg håper jeg skal få lest litt.

Jeg leste Vi er fem av Matias Faldbakken for ikke så lenge siden og syntes den var veldig fin. Så da jeg så han også har skrevet en bok som heter The Hills ville jeg lese den. Heldigvis kan vi låne bøker fra biblioteket på apper, så det er bare å tenke hvilken bok du vil ha og fem minutt senere kan du sette igang å lese. The Hills er fin så langt. Den handler om en restaurant og hovedpersonen er kelner. Jeg leste i beskrivelsen at dette er en «skarp og underholdende roman om vaklende strukturer og en kultur i drift mellom flid og forfall». Men mer vet jeg ikke om den. Du skal få noen små smakebiter fra boken:

The HillsHun ser ut som en utskeielse forkledd som askese.

***

Kaffe og bilisme har på en litt uopplagt måte samme proporsjoner … Uansett hvilke ringvirkninger kaffeproduksjon og bilisme har, er det vanskelig å forestille seg tilværelsen vår uten disse to, gjerne i kombinasjon, helst om morgenen.

***

Nesten umerkelig nikker hun hodet bakover. Hva heter et nikk som går bakover?

***

Hun setter seg og ser mot meg her jeg står og blomstrer i kelnerdrakten. Eller blomstrer og blomstrer, jeg står stille, jeg står her år etter år og blir eldre, mer som mose.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter