Tags

, , , , ,

Smakebit på søndagGod søndag! I dag finner du smakebitene hos Flukten fra virkeligheten

I natt stilte vi klokken til sommertid, og kanskje er det derfor jeg våknet gruelig tidlig. Jeg kunne godt tenkt meg å sove lenge på en søndag, men i dag får jeg heller bruke morgenen på blogg og bøker. Jeg har plukket ut noen tegneserier på det lokale biblioteket jeg tenkte jeg skulle lese i dag og en av dem skal du få smakebit fra.

Jeg elsker Doctor Who! Jeg oppdaget serien på Netflix for mange år siden, selv om jeg hadde hørt om den før det. Det ble helt klart at dette var en serie etter mitt eget hjerte så jeg ventet med lengsel på hver ny sesong. Etterhvert så jeg sesongene om igjen for både femte og sjette gang, og måtte kjøpe dem på DVD fordi de eldste sesongene forsvant fra Netflix. Nå er hele Doctor Who borte fra Netflix. Et stort tap! Men jeg har dem på DVD så jeg kan heldigvis se dem når jeg vil. Doctor Who konseptet inneholder også et helt univers av bøker og tegneserier. Og en av tegneseriene er blant de tegneseriene jeg skal lese i dag. Smakebiten summerer igrunnen opp hele Doctor Who:

Doctor Who: The Twelfth Doctor, Vol. 1: Terrorformer:

Doctor Who: The Twelfth Doctor, Vol. 1: TerrorformerDet står:

«I hate outside interference».
«Interesting. Because all you do is interfere».
«Nonsense. Things just seem to happen whenever I’m around». «I’m a magnet for adventure»: