Tags

, , , , , ,

Smakebit på søndagI dag finner du smakebitene hos Mari og Flukten fra virkeligheten.

Mari på Flukten fra virkeligheten startet opp med smakebitene og så har jeg vært hennes vikar en stund. Nå har vi bestemt oss for å være vert for smakebitene annenhver søndag. Hvis du ikke finner smakebitene hos den ene så finner du dem hos den andre. Vi skal være flinke til å linke til hverandre så dere finner frem.

Jeg har akkurat kommet hjem etter en uke på rehabiliteringssenter. Der ble jeg vurdert og kartlagt og resultatet er at jeg skal tilbake på et lenger rehabiliteringsopphold fra 1. oktober. Det synes jeg er veldig positivt og jeg gleder meg til å reise. Men før det må jeg få organisert litt. Ikke minst i forhold til skolen. Det skal nok gå bra.

Jeg fikk akkurat boken En liten bok om det store som skjer når du følger planen av Birgitte Lange i posten. Den handler om å forandre vaner og gjøre endringer i livet. Jeg har akkurat begynt på den og er spent på om den vil få en betydning for meg. Smakebiten er fra forordet:

En liten bok om det store som skjer når du følger planenDette er fortellingen om hvordan jeg ble kjent med hva jeg VIRKELIG ville ha mer av og mindre av i mitt liv. Og hva som viste seg å ikke være så viktig. Med smakebiter fra mitt ettårige reise håper jeg du kan bli inspirert til å gjøre de små, store, morsomme, viktige eller mindre viktige endringene du ønsker i ditt liv.

Fra forlaget:
Birgitte Lange gir deg et helt konkret verktøy for å gjøre varige endringer i livet i ditt tempo. Ved hjelp av et enkelt lappe-system gjennomføres ulike oppgaver som du velger selv, det kan være å gå på en konsert, sende blomster til en venn, gå en tur uten å ta med mobilen eller kanskje å si ja til invitasjoner og utfordringer. Det krever ingen forkunnskaper, ingen spesielle ferdigheter og du kan gjøre alt i ditt eget hjem på den måten som passer deg. Metoden er enkel og lett å gjennomføre og det koster ikke en krone. Forfatteren har selv opplevd store endringer i sitt eget liv med metoden. Hun sparte masse penger, la om kostholdet og kvittet seg med en avhengighet hun hadde hatt i 35 år. Blant annet. Birgittes metode inviterer deg til å handle, ta grep, gjøre endringer, og prøve ut noe nytt og annerledes.