Tags

, , , , , ,

Smakebit på søndagI dag blogger jeg fra toget mellom Flekkefjord og Oslo. Det er tilbake for den andre samlingen på skolen. Denne gangen skal jeg bo hos en klassevenninne, ca en uke, så får jeg besøk av min bestevenninne hjemmefra, så er det studietur til London. Tilbake i Oslo skal jeg ha et stevnemøte med mannen min på Thon Rosenkrantz, og så skal jeg til Sandefjord til svigermors bursdag. Så med andre ord skal jeg ganske mye de neste to ukene.

Egentlig hadde jeg tenkt å skrive noe om det fantastiske i å sitte på toget og blogge og noe om moderne teknologi, så ble det om Oslotur istedet. Men over til boken. Jeg leser Naboparet av Shari Lapena. Jeg har vel kommet halvveis og liker boken. Jeg føler ofte at thrillere ikke blir skumle før på slutten, og liker ekstra godt thrillere som er skumle hele veien. Denne er i den siste kategorien, men dessverre ikke så sitatvennlig. Jeg fant en bit som kan være smakebit for i dag: