Tags

, , ,

Smakebit på søndagGod morgen bokbloggere! Denne morgenen skal jeg avgårde til Ark Ullevål og hjelpe til med varetellingen. Det blir et fint avbrekk fra skole og studering. Ikke det, jeg hadde et fint avbrekk i går og. Da så jeg Miss Peregrine and the peculiar children (Ransom Riggs) på kino. Den var meget bra, men jeg følte den gikk mye vekk fra boken. Eller så er det for lenge siden jeg leste den. Jeg så nettopp at det har kommet ut to bøker til på engelsk i denne serien og at den første av dem er oversatt. Så den må jeg få tak i.

Til smakebit på søndag hos Flukten fra virkeligheten har jeg imidlertid valgt Tales of Mystery and Imagination av Edgar Allan Poe, som jeg kjøpte på Outland på fredag. Etter Outland dro vi på Antikvar-bokmesse på Litteraturhuset. Der kjøpte jeg en nydelig utgave av The Time Machine av H.G. Wells.

Jeg har valgt smakebit fra The Purloined Letter:

tales-of-mystery-and-imaginations«You might have spared yourself this trouble,» said Dupin. «D-, I presume, is not altogether a fool, and, if not, must have anticipated these waylayings, as a matter of course.»
«Not altogether a fool,» said G.; «but then he’s a poet, which, I take to be only one remove from a fool.»

Lagre

Lagre