Tags

, , ,

I dag har Beathe spurt om jeg kan være vertinne for Boken på vent.
Og det er klart jeg kan.

Jeg hadde tenkt å ha New York trilogien av Paul Auster på vent i dag, men så ble jeg så nysgjerrig da jeg først holdt den i hånden at jeg like så godt begynte på den. Da måtte jeg bla litt mer i den megahaugen jeg kaller «skal lese først haugen» og der fant jeg Et utrolig sammentreff av Gavin Extence. Den vet jeg også at jeg var nysgjerrig på tidligere, så den får bli min bok på vent. Jeg regner med at det er et kjent problem å ha for mange bøker på vent, men jeg har lært at det skal jeg ikke klage over. Heller burde jeg være glad for at jeg er så glad i bøker at det er så mye jeg vil lese. Riktignok mumler mannen min litt i skjegget over mengden bøker i huset, men så er han samtidig så snill at han lar kona si holde på.

Et utrolig sammentreffMen over til Et utrolig sammentreff. Den er skrevet av britiske Gavin Extence og ble gitt ut dette året. Den høres ut som både en morsom og fin roman og jeg håper den skal vise seg å være begge deler.

Fra forlaget:

Dette er en unik historie om vennskap og kjærlighetens grensesprengende kraft. ‘Et utrolig sammentreff’ tar for seg en serie av hendelser som kaster unge Alex Woods ut på en ferd som frembringer både latter og tårer. Historien er full av fargerike omgivelser og karakterer og det kan faktisk hende at den blir den morsomste og mest hjertevarme romanen du noensinne har lest.

‘Et utrolig sammentreff’ er en lattervekkende, rørende og underholdende roman fra en usedvanlig talentfull og kritikerrost ung forfatter.

I was born