Tags

, , , , ,

Det er en ny tirsdag og på tide med en ny bok på vent hos Beathes bokhylle.

Jeg lurte litt på hvilken bok jeg skulle velge i dag. Det måtte bli en av de norske jeg skal lese dette året, tenkte jeg. To fugler med en sten, osv. Det ble likevel enklere å velge enn jeg trodde, for da jeg løftet blikket så jeg rett på Lise Grimnes Kaoshjerte. Den står helt klart på vent og skal helt klart leses ganske straks.

KaoshjerteFra forlaget:

Minja er seksten år og våkner forslått og uten hukommelse i blokka hjemme på Stovner. Hun drømmer om hender som trekker henne ned i myra, om jenter med kuhaler, om en mann vakker som underjorden selv – og plutselig husker hun prisen for å ha besøkt sin forbudte mormor den sommeren: Å miste bestekompisen Josef for evig og alltid.
«Kaoshjerte» er en fortelling som balanserer mellom virkelighet og mystikk, og som handler om vennskap, røtter og det å ha tillit til seg selv.