Tags

, ,

Boken på vent

I dag er det på tide med Boken på vent hos Beathes bokhylle.

Det er sol ute! Det er nesten så jeg ikke kan tro det, etter at det har regnet hver dag i to uker. Men det er fantastisk fint og jeg lurer på om det går an å lese ute i dag. Jeg har vært skikkelig forkjølet i denne regnperioden og det gjorde at alt føltes tyngre og mørkere. Men i dag er jeg i bedre humør. Det er rart hva litt sol kan gjøre. Men før jeg kommer så langt som å gå ut skal jeg dele med deg min bok på vent i dag. Den heter Medici-speilet og er skrevet av Melissa Bailey.

Medici-speiletFra forlaget:

Arkitekt Johnny Carter får i oppdrag å renovere en forlatt skofabrikk fra Victoria-tiden. Han oppdager et skjult rom i kjelleren. Et mørkt, dystert rom hvor det henger et venetiansk speil fra 1500-tallet. Johnny har fått ny kjæreste, Ophelia. Forholdet deres blir stadig tettere, men da de sammen begynner å utforske det mystiske speilet og dets historie, utløses en ond kraft som etter hvert skal komme til å true dem begge. Speilet kan spores tilbake til den historiske skikkelsen Katarina av Medici – forsmådd ektefelle med en forkjærlighet for det okkulte, kjent som Den svarte dronningen. Medici-speilet er en fortelling om sjalusi, besettelse og drap, om fortidens innvirkning på nåtiden og om kjærlighetens seirende krefter.