Tags

, , , , , , ,

En ny søndag og en ny smakebit fra boken jeg leser. Dette er et boktema hos bloggen Flukten fra virkeligheten. Et boktema hvor du kan finne smakebiter fra en hel rekke flotte bøker.

Nå kom jeg akkurat hjem fra et virkelig hyggelig 50-års lag med mange fra min nære og kjære familie og flere jeg ikke hadde møtt før. En flott kveld ble det.

Smakebiten min kunne egentlig kommet fra samme boken som sist uke (for jeg er ikke kommet lenger), men jeg valgte å heller dele med deg en bit fra en av mine absolutte favoritt tegneserier. Det er vel ingen hemmelighet at bøkene Det mørke tårn av Stephen King er bøker jeg virkelig elsker, og det samme kan sies om tegneseriene som er laget rundt disse bøkene. Det er tredje gangen jeg leser de første av dem, mens jeg ser frem til nr 8 som nettopp er kommet ut. Smakebiten er fra tegneserie nr 2; The long road home og sier noe om sannheten om krig.