Tags

, , , ,

Det nærmer seg oktober og fødselsdagen min og det nærmer seg 1000 innlegg på bloggen, så da må man feire litt. Jeg har satt sammen bokgaver og vil dele dem ut til tre av dere som kommer innom her og som jeg setter så stor pris på! Jeg har sett i hyllene mine etter bøker jeg selv liker og har prøvd å lage tre fine bokpakker som representerer min egen smak. Jeg vil trekke hvem som får hva, og om du er en av vinnerne, 2. oktober.

Pakke 1 består av; Smoke and Mirrors, Anansi boys og
The Ocean at the end of the lane. Alle av Neil Gaiman

Pakke 2 består av; Andre folks bryllup av Noah Hawley,
Hvite duer av Sally Beauman og Kameleonens skygge av Minette Walters.

3. pakke består av; Serien Parasol Protectorate av Gail Carriger.
Soulless, Changeless, Blameless, Hearthless og Timeless.

*****

Reglene er som på de fleste giveawayer tror jeg:

  • Legg igjen en kommentar om du blir med, og skriv gjerne om du helst ønsker deg pakke 1, 2 eller 3. Det gir 2 poeng. (Så skal jeg gjøre så godt jeg kan med å oppfylle ønsker).
  • Legger du deg til som følger av Betraktninger på Facebook, eller er du det allerede, får du 2 poeng til.
  • Og til slutt: Hvis du skriver om giveawayen på bloggen din får du 5 poeng til. (Skriv gjerne i kommentaren hvor mange poeng du tar.)
(For orden skyld: Jeg har kjøpt bøkene selv.)