Tags

, , , , , ,

En ny søndag og en ny smakebit fra boken jeg leser. Dette er et boktema hos bloggen Flukten fra virkeligheten. Et boktema hvor du kan finne smakebiter fra en hel rekke flotte bøker. I dag er smakebiten min fra boken jeg har på Kindelen.

Jeg kom over en bok som heter The Medium, skrevet av CJ Archer da jeg installerte Wattpad på Ipaden min. Den er første bok i en trilogi. Meget lett lesning og ingen stor litteratur, men akkurat da var det helt passe for meg. Jeg leste ut boken i en blunk, sammen med bok 2; Possession og nå er jeg kommet til den siste boken; Evermore. Bøkene handler om en ung kvinne som er medium og forelsket i et spøkelse (!). I bok en blir det satt fri en demon og i bok to blir noen besatt at et annet spøkelse, mens i bok tre blir spøkelsene som enda ikke har forlatt venteområdet utsatt for noe som «tar livet av dem». Dette må Emily, som hun heter, løse ved hjelp fra noen passende gentlemen.

Jakob closed his hand over mine. It didn’t feel as solid as usual, and that scared me. «I’m growing fainter because I’m dying, Em».
«But you’re already dead.»
He gave me a crooked smile. «Yes, but not like this. This is different. If I continue to fade, I’ll no longer exist as a conscious entity. None of us will.»

«What’s he saying?» Celia asked.
My throat tightened, but I managed to speak, albeit softly. «He says he, and all the spirits in the Waiting Area, are going to become nothing.»