Tags

, , , , ,

I dag var min første dag tilbake på jobb etter en nydelig sommerferie. Vi har vært to uker i Sandefjord, en helg i Ullared og en uke på Justøy (Sørlandet). Ferien har bestått av geocaching, soling, lesing og litt shopping. Perfekte måter å slappe av på. Det eneste er at bloggen har lidd svært under denne perioden og jeg har kun lagt ut småting jeg hadde laget klart på forhånd.

I dag var både første dag på jobb og første dag i ny jobb, en fin dag fylt med gode ting. Jeg har gledet meg til å begynne i denne nye jobben og jeg gleder meg til nye dager med nye utfordringer! Jeg satser også på at det å komme tilbake til hverdagen og rutinene vil gjøre det enklere å holde bloggen !i live». Jeg har lest noen bøker i sommer jeg vil blogge om, og jeg håper der kommer en masse fine leseopplevelser utover høsten.

Jeg gleder meg også til å være med på bokbloggertreffet i september og på turne med Folkeakademiet i november, hvor jeg skal være en av fire som snakker om blogging.

Jeg håper du har hatt en fin sommer. Har du lest en, eller flere bøker som du likte spesielt godt? Jeg vil veldig gjerne ha tips om nye bøker jeg kan ta fatt på til høsten! (Noen har jeg selvfølgelig liggende, men en god ting kan ikke deles for ofte).