Tags

, , , ,

Bokbloggeir har et morsomt boktema han kaller; Mitt tematips. Det er et tema hvor man skal finne en bokomtale en har fra før, eller lage en ny, som passer til ukens tema. Poenget er å få løftet frem i lyset bokomtaler kanskje ikke så mange har sett, eller fått med seg.

Denne uken er tematipset; Born in the USA og da måtte jeg leite litt for å finne et innlegg jeg hadde lyst til å vise frem. Men plutselig så jeg navnet Robert Jordan og da var jeg ikke lengre i tvil om hvilke bøker jeg hadde lyst til å dele med deg!

Robert Jordan

Robert Jordan het egentlig James Oliver Rigney, Jr, men var kjent under sitt pseudonym. Han levde mellom 1948 og 2007 og skrev på den tiden 12 bøker i fantasyserien Tidshjulet og en serie om Conan.

Den 26. mars 2006 kom Robert Jordan med er erklæring der han sa at han at han hadde fått diagnosen amyloidosis. Han gikk bort av sykdommen 16. september 2007.

Robert Jordan er ansvarlig for den utrolig fantastiske fantasyserien Tidshjulet som du kan lese om HER. Jeg har lest serien på norsk men tenker kanskje at jeg burde ha lest den på engelsk også. Anbefales!