Tags

, , , , , , ,

Boken på vent, som er et boktema hos Beates bokhylle, er denne uken Fra nå av, selvbiografien til den kjente sangeren Shania Twain.

Vi har nettopp hatt en strevsom og kjempefin helg med besøk fra Evangeliesenteret i Varna i vår kirke. Mannen min har laget all maten til dem og jeg har prøvd å være til hjelp der jeg kunne. Selv om det er travelt og en blir sliten får en så uendelig mye igjen. Vi hadde også en av deltakerene boende hjemme hos oss og sånn blir man venner for livet av. Men dette betyr og at jeg ikke har lest så mye som en linje i helgen. Jeg tenkte kanskje jeg skulle lure frem Kindelen i et stille øyeblikk, men da var det så godt å bare sitte helt i ro at noe lesing ble det ikke!

Det får jeg ta igjen både denne uken og ikke minst i påsken håper jeg. Det hadde vært fint med en skikkelig lesepåske i år!

Boken jeg har valgt å dra frem i dag skal jeg lese fordi mannen min og jeg har en sang av Shania Twain som «vår sang» og da har jeg lyst til å lære litt mer om henne.

I løpet av noen utrolige år på slutten av 90-tallet ble Shania Twain plutselig allemannseie. Nærmest over natta ble den beskjedne countryjenta fra Canada en popartist, et forbilde og et sexsymbol for mennesker over hele verden. Suksessen ville tilsynelatende ingen ende ta, og Shania ble verdens mest selgende kvinnelige artist noen sinne med over 75 millioner solgte album. Livet var en fantastisk reise. Så sa det brått stopp. Ektemannen bedro henne, stemmen ble borte og gleden over musikken forsvant. Var dette slutten? I denne boken får du den ærlige historien om en brutal barndom, foreldrenes tragiske død, veien til suksess, ektemannens store svik og den harde kampen for å komme tilbake. Fan eller ikke fan, Shania har skrevet en bok for å inspirere andre, og med en ujålete, dønn ærlig, åpenhet, klarer hun i sin første bok å formidle en unik historie som vil treffe de aller fleste som er ekstra nysgjerrige på livet.