Tags

, , ,

En ny søndag og en ny smakebit fra boken jeg leser. Dette er et boktema hos bloggen Flukten fra virkeligheten. Et boktema hvor du kan finne smakebiter fra en hel rekke flotte bøker. I dag er smakebiten min fra Malice; Ryktene er sanne av Chris Wooding. Boken er en barnebok (større barn) sammensatt av både vanlig tekst og tegneserie. Jeg skal til å begynne på den og gleder meg å lese denne kombinasjonen.

Det lange mjauet strakte seg ut, mørknet og ble til en heslig, skurrende kakling.
Lukas hylte og hoppet tilbake fra døra idet den begynte å åpne seg. Lykta hans lyste opp døråpningen et kort øyeblikk, og gjennom den fikk han et fryktinngytende glimt av noe med horn og bein og hoggtenner.
Et lysglimt blendet ham, og Lukas skrek.
Døra gled opp …
… men det var ingenting der.

Ryktene sier at hvis du roper på Tall Jack, tar han deg med til Malice, en verden som bare finnes i en grusom tegneserie og du kommer aldri ut igjen. Alle sier det, men Seth og Kaia tror ikke på ryktene. Men når vennen deres Lukas forsvinner virker ikke ryktene så usannsynlige likevel.