Tags

, , , , , ,

Bokbloggeir har et boktema jeg har lyst til å være med på. Han kaller boktemaet; Mitt tematips. Det er et tema hvor man skal finne en bokomtale en har fra før, eller lage en ny, som passer til ukens tema. Poenget er å få løftet frem i lyset bokomtaler kanskje ikke så mange har sett, eller fått med seg.

Denne uken velger Bokbloggeir; Skinnet bedrar. Det kan vise til en vakker bok som ikke var noe å lese, en stygg bok som var fantastisk, eller en bok som var noe annet enn det du trodde den var.
Jeg har valgt å ta frem i lyset Neverwhere av Neil Gaiman. Jeg synes coveret på denne boken er stygt og kjedelig og jeg ville ikke ha valgt boken på grunn av det. Nå har det seg sånn at Neverwhere er en av mine absolutte favorittbøker og den er meget vakker «på innsiden». Jeg har skrevet om den i innlegget Neverwhere og Aldristeds. Aldristeds er det norske navnet på tegneserien som er basert på denne boken. (Selve boken er ikke oversatt). Aldristeds har heller ikke noe vakkert cover, men det er tross alt bedre en Neverwhere.