Tags

, , , , ,

Endelig hjemme igjen! Eller heter det det når en har hatt en virkelig fin ferie? Godt var det å komme hjem igjen likevel. Vi har vært på busstur gjennom sør-vest Tyrkia og besøkt steder som Antalya, Myra, Fethiye, Kusadasi, Ephesus og Pamukkale. En meget innholdsrik tur, som riktignok startet veldig tidlig om morgenen og varte hele dagen (litt mye av og til), men som lærte oss så mye om Tyrkia både nå og før, og som ga mersmak til å reise tilbake. Jeg anbefaler virkelig I apostlenes fotspor, som turen heter, for alle som liker historie, arkitektur, Tyrkia og en annen type ferie enn solferie.

Anette hadde et boktema der vi skrev om våre favorittforfattere fra A-K. Dessverre valgt Anette å gi seg men hun skrev at hvis noen ville fortsette var det helt i orden. Jeg har lyst til å fortsette ut alfabetet. Så her er min favorittforfatter på W.

Jeannette walls

Jeannette Walls er en amerikansk forfatter og journalist. Hun er kjent i USA som tidligere sladder spaltist for MSNBC.com. Og i 22 land som forfatter av Krystalslottet (The Glass Castle), en biografi om den nomadiske familieliv hun voks opp i.

Walls ble født 21. april, 1960 i Phoenix, Arizona. Foreldrene hennes var rotløse, med stadig reising mellom Phoenix, Arizona, California (inkludert en kort opphold i San Francisco), Battle Mountain, Nevada, og Welch, West Virginia, med perioder med hvor de ikke hadde et sted å bo. Walls flyttet til New York og ble uteksaminert i 1984 med laud fra Barnard College.

I 2009 kom boken Ville hester, som er en skjønnlitterær bok, basert på livet til Walls bestemor; Lily Casey Smith.