Tags

,

En ny søndag og en ny smakebit fra boken jeg leser. Flere smakebiter finner du hos Flukten fra virkeligheten. I dag har jeg tenkt å begynne på Roser, Kyss og døden av Maria Lang. Det blir den tredje Maria Lang boken jeg leser.

Det er jaggu på tide at han oppgir ungkarsstanden og får seg en søt og forelsket kone som kan stelle med ham når han kommer hjem fra alle mordgåtene og kjeltringene på kriminalavdelingen.

Sommeren viser seg fra sin vakreste side når Puck ankommer familien Malmers herregård for å møte Christer Wijk og hans forlovede. Puck tas imot med åpne armer, men hun aner likevel uråd. Det virker som om den vordende brudens familie skjuler et eller annet. Men hva? Kriminalkommissaer Wijk er stormforelsket og merker ikke understrømmene av fare i huset, og Puck bestemmer seg for å bli værende hos dem en stund. Det er ikke lenge før morderen slår til. Familiens patriark blir funnet død, og familien står lamslått tilbake. Det må være en i den nærmeste kretsen som er den skyldige. Puck og Christer Wijk samarbeider nok en gang om en mordgåte som må løses – og det snart. For hvem vet hvem som blir neste offer