Tags

, , ,

Jeg har ikke skrevet noen What are you reading i ferien. Jeg var bare ikke et sted jeg hadde oversikt. Men nå er jeg tilbake på jobb og rutinene kan komme tilbake. Skolen er ikke åpnet enda men likevel har vi hatt et jevnt besøk av folk siden vi åpnet 1. august. Biblioteket der jeg jobber er et kombinasjonsbibliotek; både skolebibliotek og folkebibliotek. Så elevene utgjør en stor del av våre brukere, men heldigvis har bygda mange trofaste lesere i tillegg.

Jeg lager vel helst dette innlegget for min egen del, (jeg er glad i lister) men håper at en på besøk kan bli inspirert til å lese en omtale eller velge seg ut en bok!

Bøker jeg leste forrige uke:

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

  • Løgneren Locke Lamora – Scott Lynch
  • Hva skjedde med Esme Lennox? – Maggie O’Farrell
  • Tilfeldigvis: Arial Footlights forhistorie – Silje Fretheim
  • Et spørsmål om beskyttelse – Olav W. Rokseth

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Tersias – G.P. Taylor
  • Engel – Cliff McNish
  • Død sjel – Birger Baug