Tags

, , , , , , , ,

Bloggen The Broke and the Bookish har hver tirsdag en topp 10 hvor en skriver om forskjellige tema. Denne uken er temaet: Topp 10 bloggposter som gir det beste bildet av meg (som leser og som person). I utgangspunktet synes jeg det høres ut som et vanskelig tema, men jeg skal prøve.

  1. Hvorfor leser vi bøker om igjen og hvilke bøker velger du når du ønsker å lese en bok en gang til? Dette innlegget sier en del om meg som leser, men også om hva slags person jeg er. Det er et ganske personlig innlegg, uten å være privat.
  2. Det mørke tårn av Stephen King. Slik er jeg når jeg har lest noe som virkelig passet meg.
  3. Min favoritt tegneserie. Noen av favoritt temaene til Anette gir meg mulighet til å skrive om noe jeg er virkelig begeistret for.
  4. Rainy days and Mondays. Og noen ganger er jeg bare lei meg.
  5. You are built not to shrink down to less but to blossom into more. Andre dager er vonde og jeg har behov for å holde fokus på de gode dagene.
  6. En bitteliten titt på alt det rare (og noe av det fine) som finnes på internett. Humor er viktig for meg, og noen ganger deler jeg ting jeg synes er morsomme og fine.
  7. Hobbier og samlemani. Å dele hvilke hobbier jeg har og hva jeg er opptatt av sier en del om meg.
  8. Størst av alt av Lillian Wirak Skow. Noen ganger sier vel hvilke bøker vi virkelig liker ganske mye om oss.
  9. Jeg har skrevet innlegg om mine yndlingsforfattere: Douglas Adams, C.S. Lewis, J.R.R. Tolkien, Stephen King, Charles Dickens og Neil Gaiman. Hvem jeg har valgt og hvorfor de er blitt mine favoritter avspeiler ganske godt hvem jeg er.
  10. Og så er jeg veldig glad i dikt: Somewhere there is a poem, Library Poem, You still have hope, I Believe.

Dette gikk jo riktig så bra! Nå er jeg spent på om det er flere som vil ta utfordringen fra the Broke and the Bookish.