Tags

, , , ,

I dag er det en ny utfordring fra bloggen Flukten fra virkeligheten; med “En smakebit på søndag”. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne et par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på bloggen Flukten fra virkeligheten.

Jeg leser for tiden Det mørke tårn av Stephen King, for andre gang, og bøkene er like gode som de var første gangen. Jeg er akkurat ferdig med nummer fem, men har valgt en smakebit fra den:

Jeg kan ikke være i en bok, sa Callahan. Jeg er ikke oppdiktet … er jeg vel?

Strålens vei fører Roland og følgesvennene hans til byen Calla. Folkene i Calla trenger hjelp. En ulveflokk terroriserer byens innbyggere ved å stjele småbarn. Dette er den femte boken i Det mørke tårn.