Tags

,

Jeg liker lister. Ganske så enkelt. Og da jeg så flere bokbloggere organisere lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken, var det en type liste som var midt i blinken for meg. Det er fint å kunne gå tilbake og se på lesemønsteret mitt. Det vanskeligste med disse listene er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Det er noen uker siden jeg skrev et «What are you reading» innlegg sist. Men nå fikk jeg lyst til å fortsette. Det er ganske så travelt på jobb og jeg ser frem til å få påske ferie. På jobb er jeg vikar i en stilling i tillegg til min egen, men det blir også bedre etter påske. Den siste uken har jeg stort sett bare lest Det mørke tårn av Stephen King. Jeg leste denne serien første gang i 2010 og måtte bare lese den om igjen. Det er noen utrolig bra bøker!

Bøker jeg leste forrige uke:

 • Tegn – Anne Ch Østby
 • Norsk Attraksjon – Linda Eide
 • Det mørke tårn III: Ødemarken – Stephen King
 • Mørke – Angie Sage
 • Mamma Mø aker kjelke – Jujja Wieslander
 • Kalle Komet og krympekanonen – Knut Nærum
 • Hipp Hurra for selveste Susi – Gry Moursund
 • Mormor i speilet – Endre Enghaug
 • Min venn reven og jeg – Jill Moursund
 • Løvetannsang – Hilde Hagrup
 • Henrik og badesvampen – Inger Marie Kjølstadmyr
 • Det mørke tårn IV: Trollmannen og glasskulen – Stephen King
 • Det mørke tårn V: Ulvene – Stephen King

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

Bøker jeg leser nå:

 • Mørke gjerninger – Stacia Kane
 • Skjebnesøstrene – Eleanor Brown
 • Det mørke tårn VI: Susannahs sang – Stephen King
 • Rimelig tvil – Chris Tvedt

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

 • Det mørke tårn VII: Det mørke tårn –  Stephen King
 • Mørk engel – Laini Taylor