Tags

, , , , , ,

I dag er en fin dag. Mannen min tok toget til byen og hentet barnebarnet vårt, Sebastian, tidligere i dag, mens jeg var vikar på hovedbiblioteket. Det er fint å være på hovedbiblioteket innimellom. Der er det mer både kolleger og besøkende å prate med, og det er alltid noe arbeid jeg kan gjøre. I dag fordelte jeg kulturfond bøker til de ulike avdelingene.

Jeg satte meg på en kafe og drakk kaffe, spiste gulrotkake og leste mens jeg ventet at mannen min og Sebastian skulle komme tilbake. Det er noe jeg koser meg veldig med. Vel, egentlig koser jeg meg i alle situasjoner det passer seg å dra frem en bok!

Jeg møtte mannen min og Sebastian på jernbanestasjonen og fikk en deilig klem av Sebastian da han så meg. Jeg spurte han om det hadde vært kjekt i barnehagen og da sa han: «Barnehagen er ikke kul – bare farmor og farfar er kult!«. Den kan jeg leve lenge på!

En annen ting som gjør meg glad er at jeg har havnet på medieanalysefirmaet Cisions toppliste over norske litteratur-og bok blogger. Jeg fikk en hyggelig mail av dem i begynnelsen av uken, men det var ikke før jeg leste Lines innlegg om rangeringen at det gikk opp for meg at jeg hadde havnet på 2. plass! Du kan se hele listen her. Det er helt utrolig og jeg har egentlig ikke ord for hva jeg føler, utenom at jeg er både takknemlig og glad! Hele listen er full av fantastiske bloggere som jeg både liker å lese bloggene til og som ofte kommenterer hos meg. Det er jeg også både glad og takknemlig for! Det hadde ikke blitt mye blogg uten dere!