Tags

, , ,

Ladybug på bloggen Flukten fra virkeligheten har hver søndag en utfordring kalt «En smakebit på søndag» som jeg vil være med på. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne ett par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på Ladybugs blogg.

Jeg er godt i gang med En svunnen tid av Kate Morton. Den er en skikkelig kose-bok, en bok det er lett å lese og som ikke gir leseren de store utfordringene. De siste dagene har det regnet og blåst her og jeg har sittet i lesekroken min med det som føles som årets første høstbok. Sitatet er hentet fra bokens første side;

Hysj… Hører du ham?
Trærne hører.
De er de første som vet at han kommer.
Hør! Trærne i den dype, mørke skogen skjelver, og løvet rasler som tynne flak av hamret sølv; gjennom tretoppene sniker den slu vinden seg og hvisker at snart begynner det.
Trærne vet det, for de er gamle og har sett alt før.