Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg har bestemt meg for også å prøve på å organisere lesingen min på denne måten. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Dette er den første uken hjemme etter ferien. Jeg er tilbake på jobb og prøver å venne meg til at det er høst ute. Det beste med høsten er at den har en mye perfekt lesevær. Så mine planer fremover er å lese masse!

Bøker jeg leste forrige uke:

  • På høye hæler over Grønland – Siri Østlid
  • Utenfor loven – Michael Connelly
  • Glemte minner – Rannveig Marit Mindresunde
  • Det lange farvel – Raymond Chandler

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

  • Glemte minner – Rannveig Marit Mindresunde
  • Winonas visdom – Pricilla Cogan

Bøker jeg leser nå:

  • En svunnen tid – Kate Morton
  • Skyggen – Hogne Hognset

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
  • I vargens tid – George R.R. Martin