Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg har bestemt meg for også å prøve på å organisere lesingen min på denne måten. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Jeg er hjemme igjen etter en måned i varmere strøk. Først på Østlandet og så i Spania. I morgen begynner jeg på jobb igjen og nå ser jeg frem til å komme tilbake til hverdagen. Det eneste jeg har noe å utsette på er at det var fryktelig kaldt her på Jæren. Fra 34 grader i Spania til 14 grader hjemme var en brå overgang!

Bøker jeg leste forrige uke:

  • Udyr – Lotte og Søren Hammer
  • Jenta med ballongen – Merete Junker
  • Hvor er du nå? – Mary Higgins Clark
  • Drept, men ikke død – Lisa Scottoline

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

  • Lottomillionæren – Patricia Wood
  • Vanære – J.M. Coetzee

Bøker jeg leser nå:

  • Det lange farvel – Raymond Chandler
  • Utenfor loven – Michael Connoly

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
  • På høye hæler over Grønland – Siri Østvik