Tags

, , ,

Ladybug på bloggen Flukten fra virkeligheten har hver søndag en utfordring kalt «En smakebit på søndag» som jeg vil være med på. I denne utfordringen skal en åpne boken en leser og finne ett par setninger en kan dele uten å røpe for mye av handlingen. Videre legger en igjen en link til bloggen sin i inLinkz på Ladybugs blogg.

Jeg har vært på ferie i Spania og der fant jeg meg en tilfeldig pocketbok til å ha på flyet. Den heter Utenfor loven og er skrevet av Michael Connelly. Smakebiten blir som følger:

Jeg sa ikke til Patrick at han kanskje kom til å hjelpe meg mer enn jeg kom til å hjelpe ham. De siste to døgnene hadde jeg begynt å kjenne at det tynget med presset som fulgte med en kalender full av saker. Jeg kjente at jeg ble trukket inn igjen, kjente lysten til å søke inn i den bomullsfôrede verdenen som piller kunne gi meg. Pillene økte avstanden mellom meg og realitetenes murvegg.