Tags

,

Flere bokbloggere organiserer lesingen sin ved å se på hva de har lest forrige uke og hva de skal lese denne uken. Jeg har bestemt meg for også å prøve på å organisere lesingen min på denne måten. Det vanskeligste er å bestemme seg for hva en skal lese i løpet av uken.

Jeg er på ferie igjen, dette er siste ferien før jeg begynner på jobb, og jeg nyter det. Her, som er i Spania, er det nesten varmere enn man kan holde ut, men nå sitter jeg på en internett kafe med airconditon og det er deilig. Jeg tilbringer også mange timer på stranden, noen av dem med å lese, men det er ikke det som er hovedfokus denne uken.

Bøker jeg leste forrige uke:

  • Banemann – Elin Brodinb og Henning Hagerup
  • Paganinikontrakten – Lars Kepler

Bøker jeg anmeldte forrige uke:

  • Den siste gode mann – A. J. Kazinski
  • Ung vår – Robert Jordan

Bøker jeg leser nå:

  • Udyr – Lise og Søren Hammer
  • Den franske løytnants kvinne – John Fowles
  • Det lange farvel – Raymond Chandler
  • På høye hæler over Grønland – Siri Østvik

Bøker jeg planlegger å lese denne uken:

  • Jenta med ballongen – Merete Junker
  • Anansi boys – Neil Gaiman