Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er tidlig lørdag morgen. Jeg tok frem pc-en for å legge til bøker jeg har lest på Goodreads, og så tenkte jeg at jeg kunne få skrevet smakebitene med det samme. I dag er finalen i Euroviion Song Contest, så det er den eneste planen jeg har for i dag. Det er nydelig med lørdager hvor jeg ikke skal jobbe, og hvor jeg kan gjøre hva jeg vil. (feks lese).

I går leste jeg ferdig Don’t Believe Everything You Think: Why Your Thinking Is The Beginning & End Of Suffering av Joseph Nguyen. Det er en bitteliten bok, men den var fantastisk fin. Som tittelen sier handler den om tankene dine, eller mer hvordan det å tenke på ting kan føre til bekymring og negativitet. Jeg synes den var viktig nok til å anbefale videre. Den er på bare 126 sider. Jeg skal ta med flere smakebiter jeg noterte meg, men merk at de er tatt ut av sammenhengen:

Don't Believe Everything You ThinkThe thoughts in our minds are not facts.

If your mind is completely full of old thinking, it is impossible to have any new thoughts come into your mind to create the change you seek.

It’s not about the events that happen in our lives, but our interpretation of them, which causes us to feel good or bad about something.

The feeling is really what we want in our lives, not the physical things, but the trap is that we believe the physical things will give us those feelings.

Thought is not reality; yet it is through thought that our realities are created.

We cannot change what we are not aware of, and once we are aware, we cannot help but change.” – Sheryl Sandberg

True truth is not subjective. If it is «true» for one person, but not for another, then it is not universal truth.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter