Tags

, , , , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag skal vi ha selskap for barnebarnet mitt. Han ble nettopp 16 år, noe som er direkte skummelt. Han er nesten blitt voksen. Men foreløpig ligger han og sover, og jeg benytter sjansen til å lese litt. Jeg må også begynne å tenke på hva jeg skal ha med meg til Oslo på mandag. Jeg skal på kurs hos Foreningen Les i forbindelse med Uprisen. Det gleder jeg meg til. Jeg drar tidlig mandag morgen slik at jeg kan ha en hel dag fri i Oslo før kurs på tirsdag og onsdag.

Jeg vet ikke om jeg har skrevet det før. Men årets (og neste års) leseprosjekt er å lese bøkene jeg har i min egen bokhylle. Både fordi jeg har endel uleste bøker, og fordi det er der jeg har alle favorittene mine, og jeg gleder meg til å lese dem om igjen. Jeg sier to års leseprosjekt fordi jeg har mange bøker, og fordi jeg også må lese endel bøker i forbindelse med jobb. (Det kan også være at det blir et tre års prosjekt … )

Akkurat nå leser jeg Rivers of London serien av Ben Aaronovitch, så kommer The First Law trilogien av Joe Abercrombie og så The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy serien av Douglas Adams. Jeg har med andre ord mye å glede meg til! Jeg tar med tre smakebiter fra den siste av dem i dag:

The Hitchhiker's Guide The secret of flying is to throw yourself at the ground, and miss.

The big ships hung in the air, just like a brick don´t.

In the beginning, the universe was created. This made a lot of people very angry, and has been widely regarded as a bad idea.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter