Tags

, , ,

God adventsøndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg føler jeg har litt «hakk i plata», jeg jobbet i går og barnebarnet mitt er her. Av en eller annen grunn får det meg til å glemme smakebitene. Men her kommer de, om noe sent.

I fjor leste jeg alle bøkene Agatha Christie har skrevet, inkludert en selvbiografi. Nå har det kommet ut en ny biografi om henne, som jeg gjerne vil lese: Agatha Christie. A very elusive woman av Lucy Worsley.. Den begynner slik:

Agatha ChristieAgatha Christie was sitting quietly on the train when she overheard a stranger saying her name.
In the same carriage, she said, were ‘two women discussing me, both with copies of my paperback editions on their knees.’ The ladies had no idea of the identity of their matronly, middel-aged fellow passenger, and proceeded the discuss the most famous author in the world. ‘I hear.’ said one of the ladies, ‘she drinks like a fish.’
I love this story because it sums up so much about Agatha Christie’s life.

En smakebit på søndag

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter