Tags

, ,

God adventGod God adventssøndag og velkommen til nye smakebiter!

I dag har vi pynet juletreet, og hatt besøk av datteren vår. Så det ble en sen kveld før jeg fikk srevet smakebiter. Men det går jo greit. Jeg skal ikke noe spesielt i morgen, så jeg kan sove lenge.

Jeg har lånt hjem noen klassikere fra biblioteket som jeg tenkte jeg skulle lese i julen, blant dem er The Wind in the Willows av Kenneth Grahame. Jeg så den boken som tegnefilm/høytlesing da jeg var liten (på TV). Men jeg har aldri lest den selv. Så jeg tenkte det var på tide å prøve meg på den.

Boken begynner slik (det kunne vært jul, selv om det i boken er vår):

The wind in the willowsThe mole had been working very hard all the morning, spring-cleening his little home. First with brooms, the with dusters; then on ladders and steps and chairs, with a brush and pile of whitewash; till he had dust in his throat and eyes, and splashes of whitewash all over his black fur, and an aching back and wery arms.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter