Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er faktisk lørdag igjen, det var nettopp lørdag, tiden går alt for fort! Denne helgen er barnebarnet vårt hos oss og i morgen (søndag) skal jeg feire min fødselsdag. Det blir koselig. Det er ikke det at jeg bruker å ha store selskap, men jeg liker å ha besøk av foreldre, barn og barnebarn. Det gjør dagen enda finere.

Jeg har tatt på meg å være kritikerfadder for en klasse på ungdomsskolen som skal være med på å bestemme hvem som skal få Uprisen. (Ungdommens egen skjønnlitterære bokpris). Det vil si at jeg skal hjelpe dem med å vurdere bøkene og finne ut hvilken de synes skal vinne. Så jeg har tatt med meg hjem alle bøkene som er nominert. Det vil si at jeg har en haug å lese. Samtidig er jeg med på vurderingsmøter for barne- og ungdomslitteratur (innen bibliotekene), så der er det en haug som skal leses, og innen desember må jeg nominere 10 krimbøker til krimprisen Sølvkniven. Så akkurat nå føler jeg at jeg har (litt for) mye å lese!

Boken du skal få en smakebit fra i dag er En dag vil vi le av det av Thomas Korsgaard:

En dag vil vi le av detNoen mennesker legger man bare merke til. Man ser dem én gang i noen få sekunder, og likevel har man ikke glemt dem når man treffer dem igjen. Jeg skulle ønske jeg var et sånt menneske selv.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter