Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Jeg er fremdeles på Rhodos, så dette innlegget har jeg gjort klart tidligere. Jeg får derfor heller ikke sjekket om noen kommentarer havner i spamfilteret. Men jeg skal se på det når jeg kommer hjem.

Dette har vært et krevende år og jeg har også jobbet hele sommeren. Så det er fantastisk å endelig få reise på ferie. Fordelen med å reise så sent på sommeren er at du forlenger sommeren og forkorter høsten. Samtidig er det mindre turister på de greske øyene så sent i sesongen. Så alt burde ligge til rette for en god ferie.

Jeg har fryktelig mange bibliotekbøker hjemme akkurat nå. Mange Frøken detektiv, der har jeg lest ca 50 stykker, så jeg er omtrent halvveis. Jeg har en haug meg barne og ungdomsbøker jeg skal lese til et vurderingsmøte der jeg treffer andre barne- og ungdomsbibliotekarer. Og selvfølgelig også endel fantasy og krim, som er de to sjangerne jeg leser mest. Siden jeg ikke tar bibliotekbøker med på ferie, så det vil være mye å lese når jeg kommer hjem. Men jeg liker godt å ha mye å velge i.

En bok jeg skal lese fordi jeg har lyst er Part of Your World av Liz Braswell. Det er en bok utgitt av Disney (men på 475 sider), på coveret står det: What if Ariel had never defeated Ursula?

«Call a meeting,» he sighed. «Pass the word around … we need to gather the girls and send them off into the hills for mushroom gathering or whatever – for several weeks. All the military-aged boys should go into the wilds whit the sheep. Or to hunt. Also, everyone should probably bury whatever gold or valuables they have someplace they won’t be found.»

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter