Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Sist uke glemte jeg smakebitene! Jeg beklager så mye! Jeg var på jobb, og la meg til å hvile da jeg kom hjem, så det var lørdagen. Søndag pakket vi en haug med esker, så da gikk den dagen og. Men i dag husket jeg det hvertfall!

Vi får nøkkelen til den nye leiligheten i dag, så vi skal ta med oss penn og papir og målbånd for å prøve å se hvor mye plass vi egentlig har. Leiligheten er mindre enn den vi har nå. (2 soverom istedet for 3), så vi må kvitte oss med noen ting. Det er bare å finne ut hva. Det meste er pakket nå, og i ettermiddag kan vi begynne å sette ting i kjøkkenskapene, slik at vi får tømt noen esker. Det er en fryktelig jobb å flytte, og jeg kan ikke fordra det. Men det positive er at du får tatt en skikkelig opprydding!

Jeg leser fremdeles The Laundry Files av Charles Stross og har kommet til bok 5; The Rhesus Chart. Men du skal få smakebit av en bok jeg har tenkt å legge på nattbordet mitt. Den heter Natthuset og er skrevet av Jo Nesbø. Han skriver som regel krim, men denne boken har fått sjanger grøsser. Så det blir spennende å se om jeg også liker den.

Natthuset«Jeg juger ikke,» sa jeg. «Tom ble spist av den telefonen.»
Taushet. Frank så oppgitt på Jenny, spilte liksom ballen over til henne.
«Kjære,» sa Jenny med lav myk stemme. «Det var ingen spor der.»
«Var det vel! De fant bremsesporene etter hælene mine i bakken.»
«Etter Tom,» sa Frank. «Ingenting.»
«Telefonen spiste alt.» Selvfølgelig hørte jeg hvor sprøtt det lød. Men hva skulle jeg si? At telefonen ikke hadde spist Tom?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter