Tags

, , ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er den første dagen av sommerferien min, og dag tre av flytting til en ny leilighet. Det er deilig å ha ferie, men travelt å flytte, det er likevel en ganske god kombinasjon. Barnebarnet vårt kom i går og skal være her hele neste uke, så vi må finne på noe kjekt i tillegg til å pakke opp og rydde på plass, men det blir nok en del av det siste. I morgen skal jeg pakke opp bøkene mine, jeg har redusert litt på mengden, men får heller ikke plass til like mange bokhyller. Så det blir spennende å se om antallet bøker stemmer med antallet bokhyller!

Jeg håper jeg også skal få tid til å lese litt, jeg er igang med bok fem i The Laundry Files av Charles Ross. Jeg liker virkelig godt denne serien, så jeg vil gjerne ha tid til å lese litt i den eneste ferieuken jeg har hele sommeren. Resten av juli skal jeg være ferievikar. Vi har hatt nydelig og varmt vær de siste ukene, men nå skal det begynne å regne. Så det blir nok ikke så mye lesing ute. Men vi har fått overbygd terrasse nå, så jeg håper på å være litt ute med en bok. Det er ferie for meg.

Bok fem i The Laundry Files; The Rhesus Chart, handler om vampyrer, men bøkene har ikke tradisjonelt innhold, så det blir spennende å se hva slags vampyrer og hvordan det blir forklart at de eksisterer.

The Rhesus ChartI argued for a Kindle but they pointed out that if it could be associated with me, then the information bleed—Amazon logging every page turn and annotation—was a potential security hazard. Not to mention the darker esoteric potential of spending too much time staring at a device controlled by a secretive billionaire in Seattle. The void stares also, and so on.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter