Tags

, ,

En smakebit på søndagGod søndag og velkommen til nye smakebiter!

Det er lørdag igjen, og denne gangen også pinse. Noe som betyr en ekstra dag fri. Det føles nesten som en mini sommerferie. Hvis bare været og hadde vært enig. Det er kaldt og vindfullt på Jæren, helt normalt for sommeren. Jeg har nesten ingen planer for denne helgen. Jeg håper jeg skal få lest litt, men ellers har jeg bare tenkt å ta det med ro. Det er deilig med noen sånne dager og.

Jeg leser fremdeles The Laundry Files, nå har jeg begynt på bok 3 The Fuller Memorandum. Men jeg leser også krim på sengen, jeg så boken Murder your employer av Rupert Holmes på nettet og fikk sjefen min til å bestille den. Hun synes det var like morsomt som det jeg gjorde. Så nå skal jeg lese den på sengen og håper jeg det er en god bok!

Smakebitene er fra Murder your employer:

Murder Your EmployerAfter all, it’s difficult to obtain a student loan for a school that not only denies its own existence but teaches its students how to deny other people theirs.

When a man dies from a bullet entering his chest, it’s a homicide.
When a man dies from a meteorite landing on his head, it’s a tragedy.
Don’t use bullets. Use meteorites
Don’t commit a homicide. Commit a Tragedy.
-Guy McMaster

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter